BLOG

Auala e filifili ai faitotoa faasee ma faamalama

Iuni-12-2023

E fa'afefea ona filifili faitoto'a fa'ase'e ma fa'amalama?I le teuteuga, o le teuteuga o faitotoa ma faamalama o se vaega taua.E tele ituaiga fa'amalama o lo'o i luga o le maketi, e pei ole 80 fa'amalama fa'ase'e, 90 fa'amalama fa'ase'e, ma Pupuni fa'ase'e.O le a la le 80 fa'amalama fa'ase'e?E fa'afefea ona filifili fa'amalama fa'ase'e?

O le a le 80 fa'amalama fa'ase'e
1. O le eseesega mafiafia o le faʻamalama faʻamalama o le 90mm mo le 90 faʻasologa ma le 80mm mo le 80 faasologa.
O le mea ua ta'ua o le 80 sliding window o le 80 series window.
2. O le faʻamalama faʻasee e le faʻaogaina le avanoa i totonu o le fale, o le foliga e faigofie, o le tau e taugofie, ma o le ea e lelei.
O le fa'aogaina o ala fa'ase'e maualuga, e mafai ona tatala fa'alelei i le tulei tasi.

Auala e filifili ai faitotoa faasee ma faamalama

1. Alumini-magnesium alloy, alumini toe fa'aaogaina.
O faʻamatalaga o faʻamalama faʻamalama maualuga e faia i se faasologa o alumini, kopa, magnesium, ma manganese, lea e sili ona lelei i le faigata, ma o le mafiafia e mafai ona sili atu i le 1 mm.
O fa'amatalaga pito i lalo ole alumini toe fa'aaogaina ma e malosi tele.Malosi ma le soifua tautua e fai si maualalo.
A fa'atau fa'amalama fa'ase'e, ia mautinoa ia tu'u atu i le fa'atau'oa e fa'aalia le fa'atomuaga o oloa ma malamalama i mea moni.

2. Fa'amalama fa'ase'e i luga ma lalo
O le pulley pito i luga e faʻaaogaina e taʻitaʻia ai le itu.Talu ai o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le nofoaafi pito i luga, e masani lava ona le faʻalogo tagata faʻatau i lenei mea pe a faʻatau.
O le fausaga o se pulley pito i luga lelei e matua faigata foi.E le gata o ni bearings i totonu, ae o uili foi e lua o loʻo faʻapipiʻiina e le poloka alumini, lea e tuleia ma toso malie e aunoa ma le faia o se leo.
Pe a filifilia se faitotoa fa'ase'e, e le tatau ona e manatu o le vave ma le mama, o le sili atu lea.O le mea moni, maualuga fa'amalama fa'ase'e o lo'o tauaveina se aofa'iga o le mamafa pe a fa'ase'e.

3. Filifili faitotoa faasee ma faamalama filifili tioata

O le lelei o tioata e faʻalagolago saʻo i le tau o faitotoʻa ma faʻamalama.E masani lava, e filifilia le tioata faʻafefe, e tusa lava pe malepelepe, e le faigofie ona faʻaleagaina tagata, ma o le tulaga saogalemu e maualuga tele.